Dit was het GrOSSe programma van 2023!

Stichting Das GrOSSe Oktoberfest houdt van écht feesten. Daarom organiseren we, voor de vierde keer, dit megafestijn.
We hebben een fantastisch programma in petto met TWEE Super Tolle Bands, namelijk Wir Sind Spitze en Alpenparty. We kennen deze top bands van de afgelopen jaren. Thorsten von Lippe Biesterfeld is gevraagd de avond weer te presenteren.
Daarnaast verwachten we dat de Klooiers hun Duitse klanken ook weer ten gehore brengen voor de opening van deze nu al unieke avond.

 

Das GrOSSe Oktoberfest

Foto van THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

Er is geen andere live zanger in de Benelux te vinden die de bekende kult schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken te boeien èn te verbazen.

Foto van WIR SIND SPITZE

WIR SIND SPITZE

“Energiek, verrassend en enig in zijn soort.” Tijdens hun optreden word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon.

Foto van ALPENPARTY

ALPENPARTY

AlpenpartY, zo heet deze ‘Spitzenband’ uit de omgeving van het Duitse Nettetal. Deze band neemt u tijdens hun optreden mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel geven vanaf de ‘hohe Bergspitze in die Almwiese’ te glijden!

Super Tolle bedrijven die Das GrOSSe Oktoberfest 2023 mee mogelijk maken