Programma marij

Dit was het GrOSSe programma van 2019!

Dit megafestijn zal garant staan voor een fantastisch programma met een Super Tolle Band, namelijk Alpenparty.
Verder treden voor u op: SchlagerKöningin Natasja, Dieter Koblenz und Thorsten von Lippen Bisterfeld.
Daarnaast zullen de Klooiers hun Duitse klanken ten gehore brengen en zal het Osse Gilde een belangrijke rol vervullen bij de opening van deze nu al unieke avond.

Stube open om 17.30 uur. Diner van 18.00 tot 19.00 uur. Ben op tijd aanwezig!

 

Foto van NATASJA POELS

NATASJA POELS

Al jaren treedt Natasja Poels op onder de naam Natasja die Schlagerkoningin. Menig feest zet zij op zn kop met de beste Schlagers en grootste Deutsche meezingers.

Foto van ALPENPARTY

ALPENPARTY

AlpenpartY, zo heet deze ‘Spitzenband’ uit de omgeving van het Duitse Nettetal. Deze band neemt u tijdens hun optreden mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel geven vanaf de ‘hohe Bergspitze in die Almwiese’ te glijden! De 11 enthousiaste geroutineerde muzikanten maken er samen met u één groot feest van.

Foto van DIETER KOBLENZ

DIETER KOBLENZ

German Schlagersänger, born in the town of Trier and traveling all over the world to bring this very popular music genre to the Fans.

Foto van THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

Al bijna 10 jaar dé act op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is. Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: LIVE!

Foto van DE KLOOIERS

DE KLOOIERS

Dweilkapel in hart en ziel; niet meer weg te denken uit het wereldje van carnaval, dweilorkesten en straatmuziek; opzwepend, vitaal, afwisselend, uitbundig, enthousiast, hard en ontroerend, en maken van een feest een echt feest!!

Foto van KLAUS PARTYHAUS

KLAUS PARTYHAUS