Het GrOSSe programma van 2022!

Stichting Das GrOSSe Oktoberfest houdt van écht feesten. Daarom organiseren we, voor de derde keer, dit megafestijn.
We hebben een fantastisch programma in petto met een Super Tolle Band, namelijk Wir Sind Spitze.
Verder treden voor u op: SchlagerKöningin Natasja, Toeter Thijs en Thorsten.
Daarnaast zullen de Klooiers hun Duitse klanken ten gehore brengen en zal hopelijk ook het Osse Gilde een belangrijke rol vervullen bij de opening van deze nu al unieke avond.

 

Foto van THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

Er is geen andere live zanger in de Benelux te vinden die de bekende kult schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken te boeien èn te verbazen.

Foto van NATASJA POELS

NATASJA POELS

Voor de derde keer treedt Natasja Poels op tijdens Das GrOSSe Oktoberfest. Steeds zet zij het Oktoberfest op z’n kop met de Helene Fischer Tribute, de beste Schlagers en grootste Deutsche meezingers.

Foto van TOETERTHUIS

TOETERTHUIS

ToeterThijs op zijn 4 meter lange alpenhoorn brengt het publiek in de juiste feeststemming. Met zijn klanken komen de feestgangers wel akelig dichtbij het Oostenrijkse sfeertje.

Foto van WIR SIND SPITZE

WIR SIND SPITZE

“Energiek, verrassend en enig in zijn soort.” Tijdens hun optreden word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon.

Foto van DE KLOOIERS

DE KLOOIERS

Dweilkapel in hart en ziel; niet meer weg te denken uit het wereldje van carnaval, dweilorkesten en straatmuziek; opzwepend, vitaal, afwisselend, uitbundig, enthousiast, hard en ontroerend, en maken van een feest een echt feest!!

Wil je op de hoogte blijven?

Super Tolle bedrijven die Das GrOSSe Oktoberfest mee mogelijk maken