Het GrOSSe programma van 2021!

We verlangen enorm naar het moment waarop we weer écht mogen feesten. Daarom organiseren we, voor de tweede keer, dit megafestijn.
We hebben een fantastisch programma in petto met een Super Tolle Band, namelijk Die Powerhosen.
Verder treden voor u op: SchlagerKöningin Natasja, Binsbergen trio en Roy Kaiser.
Daarnaast zullen de Klooiers hun Duitse klanken ten gehore brengen en zal het Osse Gilde een belangrijke rol vervullen bij de opening van deze nu al unieke avond.

 

Foto van NATASJA POELS

NATASJA POELS

Al jaren treedt Natasja Poels op onder de naam Natasja die Schlagerkoningin. Menig feest zet zij op zn kop met de beste Schlagers en grootste Deutsche meezingers.

Foto van DIE POWERHOSEN

DIE POWERHOSEN

Meine Damen und Herren, es wird KNALLEN! Die Schlagerkanone staat paraat en er is munitie genoeg! Al spring je in je muzikale schuilkelder, “Die allerbesten Bombenhits aus Deutschland” vliegen je om de oren.

Foto van VAN BINSBERGEN TRIO

VAN BINSBERGEN TRIO

De meesters van meezingers. Vier extreem-langstudeerders uit Groningen, geroyeerd door Vindicat maar nog altijd lid van het Van Binsbergen Dispuut, willen van heel Nederland één grote studentenstad maken. Hoe? Nou, simpel. Door samen te zingen, lallen en brallen. Erbij zijn is meedoen!

Foto van ROY KAISER

ROY KAISER

Roy Kaiser is een Schlägersanger uit Überlingen in Zuid-Duitsland. Met zijn ADHD in het kwadraat is Roy een entertainer pur sang op ieder podium.

Foto van DE KLOOIERS

DE KLOOIERS

Dweilkapel in hart en ziel; niet meer weg te denken uit het wereldje van carnaval, dweilorkesten en straatmuziek; opzwepend, vitaal, afwisselend, uitbundig, enthousiast, hard en ontroerend, en maken van een feest een echt feest!!

Wil je op de hoogte blijven?

Super Tolle bedrijven die Das GrOSSe Oktoberfest mee mogelijk maken