Sponsorpakketten marij

Sponsorpakketten zijn bijna uitverkocht!

We starten met de verkoop van de Super Tolle Tisches (€ 1.200,-) en de Tolle Tisches (€ 1.000,-) die veel extra’s bieden. Zie hieronder wat deze pakketten inhouden.
Er is plaats voor 8 personen aan iedere Tisch.

Wilt u verzekerd zijn van een optimale beleving van das GrOSSe Oktoberfest?
Dan heeft u nu echt geluk! Door omstandigheden zijn er nog 2 Tolle Tisches te koop
Neem snel contact op via: info@dasgrosseoktoberfest.nl

De Super Tolle Tishes zijn ‘eerste rang’ en hebben een zeer uitgebreid Duits culinair pakket. Naast een goede maaltijd, wordt later op de avond ook een Kalte Platter geserveerd met typisch Duitse lekkernijen en ter afsluiting nog een heerlijke Duitse snack. Het “hoofd van de tafel” wordt in de gelegenheid gesteld om het eerste vat tijdens de opening mee naar binnen te dragen, mee aan te slaan en een eerste proost uit te brengen!
De Tolle Tishes zijn ‘tweede rang’ en hebben hetzelfde uitgebreide culinaire pakket als de Super Tolle Tisches. Namelijk: een goede maaltijd, later op de avond een Kalte Platter met typisch Duitse lekkernijen en ter afsluiting nog een heerlijke Duitse snack.
Alle Super Tolle Tisches en de Tolle Tisches zijn verkocht. De verkoop van de resterende kaarten in de losse verkoop is gestart. Ga naar ‘Losse kaartverkoop’.

Wilt u verzekerd zijn van een optimale beleving van das GrOSSe Oktoberfest?

Vul dan snel onderstaand contactformulier in. De aanvragen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld.