Verkoop Sponsortafels Das GrOSSe Oktoberfest van start gegaan!

Alles inbegrepen
Wij bieden u een geheel verzorgde avond inclusief eten, drank en topentertainment. De avond start om 18:00 uur en eindigt om 24:00 uur. Omdat alles is inbegrepen, hoeft u alleen te denken aan uw Lederhose of Dirndl en uw goede zin mee te brengen!

We starten met de verkoop van de Super Tolle sponsor Tisches. Er is plaats voor 8 personen aan iedere Tisch. De Super Tolle Tisch hebben een  uitgebreid Duits culinair pakket. Uw logo wordt op onze website en tijdens het evenement gepubliceerd. De kosten van deze Super Tolle Tisch zijn € 1.200 exclusief BTW.
Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om Super Namensponsor van Das grOSSe Oktoberfest 2021 te worden. ​​U beschikt dan over 2 Super Tolle Tisches op de meest prominente plaats in de feesttent met het uitgebreid Duits culinair pakket. Uw logo wordt op onze website en tijdens het evenement gepubliceerd. Aan u is de eer om het eerste vat Das grOSSe Oktoberfest bier aan te slaan. De kosten van Super Namensponsor zijn € 5.000,00 (excl. BTW).
Heeft u belangstelling voor Super Namensponsor van Das GrOSSe Oktoberfest 2021? Stuur dan een e-mail naar info@dasgrosseoktoberfest.nl.

Wat de sponsorpakketen precies inhouden vindt u hier.

Na de verkoop van de Super Tolle Tisches, zullen de resterende kaarten in de losse verkoop worden verkocht.

Wilt u verzekerd zijn van een optimale beleving van Das GrOSSe Oktoberfest?
Vul dan het formulier hiernaast in of mail naar info@dasgrosseoktoberfest.nl. De aanvragen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld.

Das GrOsse Oktoberfest

Natuurlijk wil ik Das GrOsse Oktoberfest 2021 niet missen

    Selecteer hieronder het aantal Super Tolle Tischen dat je wenst

    Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de voorwaarden aankoop toegangsbewijs.